Bilpool för dig som är hyresgäst

Tillbaka till sidan Kör grönt

I samverkan med Sunfleet erbjuder Mimer dig som är hyresgäst tillgång till bilpool. Sunfleet är Sveriges största bilpool där du snabbt och enkelt kan hyra bil per timme direkt utanför ditt hem eller arbetsplats men också när du är på resande fot.

Sunfleet finns tillgängliga i större delen av landet och du som medlem kan enkelt hyra bil precis när du vill, dygnet runt. Du slipper fundera på service, däckbyte, tvätt och andra måsten som ingår i bilägande. 

Bilpool för dig som bor hos Mimer

Som hyresgäst hos Mimer får två fria månader (ord. 199 kr/mån) när du ansluter dig till medlemskapet ”Small”. Dessutom får du 250 kr att köra för vid din första körning.*
 

Så här gör du för att bli medlem
Sunfleets logga
  1. Kontakta Mimers kundcenter på 021-39 70 10 för att få vår organisationskod/företagskod.
  2. Gå in på Sunfleets hemsida för att ansöka om medlemskap.
  3. Välj sedan ”Jag har rabattkod” och ange den rabattkod du fick från Kundcenter. 
  4. Välj medlemskap ”Small”. Det är där du har din rabatt.
  5. Klicka dig vidare enligt anvisningarna på Sunfleets hemsida.

När Sunfleet har godkänt dig som användare av bilpoolen får du ett bekräftelsemejl. Därefter skickar Sunfleet hem ditt Smartcard som används för att öppna bilen. 

* Erbjudandet gäller endast medlemskap ”Small” och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Efter två gratismånader fortsätter medlemskapet med en medlemsavgift på 199 kr/mån och i enlighet med Sunfleets villkor och en månads uppsägningstid. De 250 kr att köra för kan endast användas vid ett tillfälle och kan enbart rabattera km- och timavgift. 

Frågor

Vid frågor rörande medlemskapet och bilarna hänvisar vi till Sunfleets kundservice. 

www.sunfleet.com

Bilpoolsbilarna

Mimers bilpool består av miljöbilsklassade bilar av olika märke. Som medlem i bilpoolen har du tillgång till alla Sunfleets bilar runt om i landet. 

Se här var bilpoolerna finns