Våra områden

Karta
 

Gideonsberg

Gideonsberg ligger nära city och är ett grönt och skönt område. Här har vi cirka 90 studentlägenheter som förmedlas via Bostad Västerås.
 
Stäng
 

Öster Mälarstrand

Öster Mälarstrand är ett vattennära område. Småbåtshamn, café och restaurang i närheten och längs vattenbrynet går en strandpromenad och en milslång cykelväg.
Områdesbild
 
Stäng
 

Vega

Vega är ett mysigt bostadsområde med villor och ett mindre antal bostads- och hyresrätter. Vega ligger nära Rocklunda friluftsområde och har bra anslutningar till centrum och andra delar av Västerås.
Områdesbild
 
Stäng
 

Centrum

Vill du bo mitt i stan, med caféer, restauranger och stadsparken runt hörnet, biografen tvärs över torget och gallerian i kvarteret intill? Vi har många lägenheter att erbjuda.
Områdesbild
 
Stäng
 

Hökåsen

Hökåsen är ett område som lockar många barnfamiljer. Det ligger några kilometer norrut från city. Här hittar du marknära bostäder med radhuskänsla. Bussarna till stan går tätt och det finns cykelväg ända in till city.
Områdesbild
 
Stäng
 

Lillåudden

På ena sidan ligger Mälaren utanför fönstret och på den andra gångbron över till city. Lillåudden är Västerås nyaste stadsdel på en udde i Mälaren med nära till allt, men ändå avskilt.
Områdesbild
 
Stäng
 

Haga

Haga är ett välbevarat och charmigt äldre område från 1940-talet. En blandning mellan trevåningshus och äldre villor ger en småstadsidyll. Du hittar även småbutiker, pizzerior, närköp och en härlig park.
Områdesbild
 
Stäng
 

Pettersberg

På en bergknalle väster om Svartån ligger Pettersberg med sina höga hus och höga tallar. Pettersbergs stadsdelscentra ligger på gångavstånd med välsorterad ICA-butik, pizzeria och lite butiker.
Områdesbild
 
Stäng
 

Skälby

Lugnt, skönt och lummigt. Hela området har en ombonad radhus- och småstadskänsla, med stora barnvänliga grönytor och god grannsämja.
Områdesbild
 
Stäng
 

Gryta

Gryta ligger norr om Västerås centrum och har tre närcentra och flera skolor. Rena paradiset för barnfamiljer. På Gryta har vi markbostäder med egna ingångar och balkonger eller uteplatser.
Områdesbild
 
Stäng
 

Nordanby

Nordanby är en stadsdel under omvandling. Intill ett äldre villaområde utvecklas Nordanby Äng som kommer att bli ett bostadsområde mitt i en parkmiljö med ängar och odlingsmöjligheter för de boende.
 
Stäng
 

Skallberget

Skallberget är ett av Västerås populäraste områden. Läget är bra med bara några minuters cykelväg till city och Rocklundas stora idrottsanläggningar. Området är skönt att leva i med sina grönytor och får karaktär av den uppvuxna ljusa tallskogen.
Områdesbild
 
Stäng
 

Malmaberg

Malmaberg har en blandning av trevåningshus och villor. Det är promenadavstånd till Skiljebo centrum och på fem minuter cyklar du till Hälla, ett av Västerås två största köpcentra.
Områdesbild
 
Stäng
 

Fredriksberg

På Fredriksberg finns mindre och mellanstora lägenheter i trevåningshus med sadeltak, burspråk, stora balkonger och vackert färgsatta fasader.
Områdesbild
 
Stäng
 

Viksäng

Viksäng ligger högt ovanför en lummig lövskog, ett par hundra meter från Öster Mälarstrand med marina, strandpromenad, restaurang och café. Samtidigt är det promenadavstånd in till city och cykelavstånd ut till Björnö.
Områdesbild
 
Stäng
 

Hemdal

I Hemdal finns nyrenoverade höghus och radhus. Med cykel når du centrum på 10-15 minuter och med buss tar det enbart 5-10 minuter.
Områdesbild
 
Stäng
 

Bäckby

Bäckby är ett fint 70-talsområde på väster; renoverat och ombyggt på 80-talet. Området är omtyckt för sina gröna gårdar. I närheten hittar du Erikslunds shoppingcentrum och Ikea.
Områdesbild
 
Stäng
 

Vetterstorp

Vetterstorp är ett uppvuxet och renoverat 60-talsområde med högt belägna höghus inramade av mycket grönska och vacker skog.
Områdesbild
 
Stäng
 

Vallby

Vallby har fått nytt liv efter en rejäl ombyggnation och renovering, med hus i olika höjd med omväxlande och tilltalande arkitektur. Lägenheterna har nya, fräscha kök och badrum. Mellan husen finns trivsamma, bilfria oaser med lekplatser och generös grönska med närhet till olika sport- och aktivitetsområden.
Områdesbild
 
Stäng
 

Oxbacken

Bor du på Oxbacken bor du nästan i centrala stan och har gångavstånd till citykärnan. Området har blandad bebyggelse, mestadels rustika kåkar placerade på höjden nära Djäkneberget, ett underbart parkområde med utsikt över staden.
Områdesbild
 
Stäng
 

Råby Centrum

Med moderna och effektiva lösningar har vi skapat ett prisvärt boende utan att ge avkall på kvalitén. Huset på Gråsparvsvägen i Råby Centrum har 34 lägenheter, tvåor och treor fördelade på sex våningar.
Områdesbild
 
Stäng
 

Skultuna

En mil norr om Västerås ligger Skultuna med sin 1600-tals bruksbebyggelse runt Svartån. Skultuna är rena drömmen för dig som vill bo i ett litet samhälle med all service - skolor, affärer, utomhusbad och vårdcentral, bara 20 minuter med buss in till Västerås.
Områdesbild
 
Stäng
 
Karta