Plusvalspremie

Har du bott i samma lägenhet i minst tio år? Då vill vi fira dig genom att ge dig en Plusvalspremie på 10 000 kr. Den kan du använda för att få ditt hem ännu trivsammare vackrare! Vad sägs om nya tapeter eller nytt golv? Checken gäller i två år. Kom in till inspirationsrummen på vårt Kundcenter och titta på vårt sortiment. Beställer gör du sen enkelt på Mina sidor.

Inte till för tillval

Tyvärr kan du inte använda premiechecken för tillval såsom diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, spiskåpa eller kakel i kök. Den gäller heller inte för renovering av till exempel badrum.

När får jag premiechecken?

I januari och augusti går vi igenom vilka hyresgäster som har bott i samma lägenhet i 10 år. Checken landar sedan i brevlådorna efter cirka en månad. Hör av dig till oss om du fortfarande inte fått din check.

 


Så här ser pusvalspremiechecken ut

Så här beställer du plusval

Du kan beställa plusval och tillval via Mina sidor. Logga in och gå till Plusvalsbutiken. Där väljer du enkelt rum och hur det ska förändras. Priset visas direkt – just för din lägenhet.

Logga in på Mina sidor

Ett tips är att även kika in på Kundcenter.

 
   

 

Beställ här! Plusvalsbutiken

Vanliga frågor kring plusvalspremien

Jag har bott i min lägenhet i 20 år, kommer jag att få en ny Premiecheck?
Nej, varje hushåll kan endast erhålla checken vid ett enskilt tillfälle.

Plusvalsunderhåll är stoppat för min lägenhet på grund av en kommande rotrenovering, hur kan jag utnyttja min premiecheck?
Då alla ombyggnationsprojekt ser olika ut rekommenderar vi att du tar kontakt med Mimers kundcenter. Vi hjälper dig gärna med att komma fram till en bra lösning.

Jag planerar att flytta till en ny Mimerlägenhet, kan jag ta med mig min plusvalscheck till min nya lägenhet?
Ja, det kan du.

Jag har bara beställt plusval för en del av premiecheckens värde, kan jag spara det som är kvar till framtida plusval?
Nej, det går inte. Checken måste användas vid ett och samma tillfälle.

Kan jag använda plusvalschecken till att betala av redan befintliga plusval?
Ja, om plusvalet är inom ett år gammalt.

Min plusvalsbeställning överstiger plusvalscheckens värde, hur går betalningen till?
Överskjutande del debiteras som ett vanligt plusval. Tapeter har en avbetalningstid på 5 år, golv och köksluckor 8 år. Om du inte vill ha ditt plusval som ett tillägg på hyran går det bra att betala kontant.

Hur mycket får man för 10 000 kr?
Kika på prislistan för att se hur mycket du får för din check på 10 000 kr. Med totalkostnad menar vi kostnaden för både material och hantverkarens arbete. Du kan inte byta checken mot kontanter.

Läs mer om priser gällande plusval