Bo hos Mimer

Det finns många fördelar med att bo i hyresrätt istället för att köpa en lägenhet.
Du behöver varken banklån eller insats, slipper räntor och amorteringar. Du vet
precis vilken månadsavgift du får, och du får hjälp när du behöver det.

Att bo i hyresrätt ger dig tid till annat än att äga och sköta en bostad själv. Det är bara att flytta in.

Trygghet och service

Trygghetsaspekterna kring boendet är många. Som fastighetsägare har vi ett stort ansvar, och du som hyresgäst kan hjälpa till att göra boendet säkrare för dig själv, barn och grannar.

En hemförsäkring är en trygghet och ett måste ifall olyckan skulle vara framme. Vi erbjuder Mimers hemförsäkring, en fullvärdesförsäkring till ett mycket bra och konkurrenskraftigt pris.

Det är också mycket praktiskt som ska fungera kring boendet. Hyran till exempel, för att göra det enklare för dig, har du flera olika betalningsalternativ.

Goda grannar

Att bo i ett flerfamiljshus ställer en del krav på hänsyn och tolerans. En del hus är mer lyhörda än andra och ömsesidig respekt kan behövas för goda grannrelationer. I tvättstugan har till exempel alla hyresgäster ansvar för att hålla rent och snyggt, och att hålla bokningstiderna.

Hur dagen än har varit, hjälp varandra i ditt hus - för goda grannar är toppen.

> Läs mer om säkerhet, hemförsäkring, hyror, tvättstuga m m via knapparna i högerspalten.

En bra dag börjar hemma

Vi vill att du och dina grannar ska trivas i lägenheten, på gården och med oss som jobbar på Mimer. Våra kvartersvärdar finns nära dig med ett handtag eller ett gott råd för ett enkelt och trivsamt boende. För vårt löfte till dig som hyresgäst är att "En bra dag börjar hemma" - och det gör vi allt för att uppfylla.

Läs mer om våra kvartersvärdar