Frossa i tapeter!

Vi har ett brett sortiment med många fina tapetkollektioner att välja mellan. Kom in till vårt Kundcenter och Showroom, bläddra i tapetkataloger och låt dig inspireras. Här får du hjälp av våra kunniga kundvärdar.

Borosan 17

Borosan är miljömässigt hållbara tapeter. Kollektionen består av attraktiva mönster i olika färger och stilar, och den har ett klassiskt men ändå modernt uttryck. Borosantapeterna består av allt från stramt grafiska mönster till naturliga, enfärgade tryck och ornamenterade, blommiga tapeter.

Decorama 2016

Decorama är en bred kollektion moderna tapeter för alla rum i hemmet. Det är genomgående ljusa och varma färger med inslag av både pärlemor-skimmer och mer mjuka toner. Bland blomsterslingor, stilsäker retro och kaxigt tegel hittar du ditt personliga uttryck för att skapa en skön och ombonad känsla hemma.

Eco Nature

Tapeterna i Eco Nature hämtar sin inspiration från den Skandinaviska naturen och mixar den med nya,
spännande och urbana uttryck. De mjuka och eleganta grafiska mönstren hittar lätt sin plats i det
naturnära och stillsamma hemmet men matchar också stadspulsen i den moderna lägenheten.
Andas in naturen och klä väggarna med dimhöljda berg, spirande vårlöv och mjuka geometriska träytor.

Linen

Linen är en kollektion enfärgade tapeter med en genomgående linnestruktur som ger rummet ett stilla skimmer och en mjuk, textil känsla. Den naturliga färgpaletten på de taktila ytorna rör sig varsamt mellan ljus och mörker och ger hemmet en ombonad och eftertänksam prägel. 

Sense of Silence

Skönheten ligger i det enkla. Smakfullt och äkta med finstämda konstraster som välkomnar lugnet i vardagen. Tapeterna fungerar som finstämd bakgrund och framhäver den övriga inredningen. Tapetkollektionen är på samma gång svalt nordisk och varmt välkomnande med ett modernt, men samtidigt drömskt uttryck i sina nio olika mönster.

Soft Feelings

Du kan nästan känna penseldragen, de försiktiga skrapningarna och alla fina linjer som utmärker sig från varandra. Hantverket är tydligt. Naturliga pigment och dova pasteller i vackra mönster har satts på pränt. En självklar kollektion för dig som värdesätter det äkta, naturliga och hantverket, i kombination med ett uttryck som ligger i tiden.

Hitta till Kundcenter

Vårt Kundcenter och Showroom ligger på Torggatan 4, Sigmatorget, Västerås. 

Kontaktuppgifter till Kundcenter och Showroom