Ombyggnation Gryta

Mimer ska bygga om de trivsamma bostäderna på Drevjaktsvägen, Spårhundsvägen, Drevervägen, Vargjaktsvägen, Björnjaktsvägen, Brunbjörnsvägen, Illervägen, Minkvägen och Uttervägen.

Välkommen på bomöte 14 oktober

Vi bjuder in dig och dina grannar den 14 oktober kl 16-17 till A-hallen på Bombardier arena. Efter mötet kommer vi finnas tillgängliga för att svara på dina frågor.

Samråd

Vi kommer bjuda in dig och dina grannar till ett samråd för att diskutera ditt boende inför ombyggnationen. Samrådsgruppen består av er som bor i området som ska byggas om men även av representanter från Mimer och Hyresgästföreningen. Mer information kommer.

Svar på enkäten

Under hösten 2017 skickade vi ut en enkät till dig och dina grannar inför den kommande ombyggnationen. Det gjorde vi för att ta reda på vad du tycker är viktigt för att du ska trivas med ditt boende och för att se om du har några önskemål. Tack till alla er som svarade! Era svar hjälper oss att se vad som är viktigt för er att åtgärda.

Enkätsvar Gryta Drevjakt Drever Spårhund (pdf)
Enkätsvar Gryta Iller Mink Utter (pdf)
Enkätsvar Gryta Vargjakt Brunjakt Brunbjörnsvägen (pdf)

Därför behöver ditt hus byggas om

Husen på Gryta byggdes mellan år 1978–1982. När en fastighet börjar närma sig 50 år är det dags för en mer omfattande renovering än bara det årliga underhållet. För att huset och lägenheterna ska hålla i många år till finns det därför mycket som är nödvändigt att göra.

Kunskap om våra fastigheter

Gryta är ett stort område med 541 lägenheter som har olika renoveringsbehov. Det har krävts många inventeringar och besiktningar för att ta reda på hur alla lägenheter mår, så vi kan sätta in rätt åtgärder. Nu har vi mycket teknisk kunskap om våra fastigheter på Gryta.

 

Kontakta oss gärna:

Mats Hedlund Områdeschef mats.hedlund@mimer.nu 021-39 71 46 Allmänna frågor

Katrin Cederborg Ombyggnadssamordnare
katrin.cederborg@mimer.nu 021-39 73 85 Allmänna frågor

Zebastian Carlsson Byggprojektledare
zebastian.carlsson@mimer.nu 010-722 69 98
Tekniska byggfrågor