Här finns lägenheterna

Pettersbergsgatan 28

 

Med närheten till Pettersbergs centrum och lokalbussar direkt utanför entrén till huset är det mycket som fungerar enkelt. Lägenheterna är lättillgängliga med hiss, balkong och porttelefon.
I lägenheterna är en del trösklar fortfarande kvar och dörrbredden inte anpassad till rullstolar. Gemensamhetslokal med övernattningsmöjlighet finns i huset.

 

Gråsparvsvägen 38 

Väl anpassade lägenheter med en närhet till Råby centrum, ca 50 m från entrén, gör det här till ett bra boende för dig som vill ha närhet till service som livsmedelsbutik, tandläkare, frisör och pizzeria.  Gemensamhetslokal finns på Råby centrum där kommunens Mötesplats för äldre också finns. Lägenheterna är väl anpassade för dig som kräver större rörelseutrymme med breda dörrar, inga trösklar och stort kök. Ingen övernattningsmöjlighet för gäster finns i fastigheten.


Kopparbergsvägen 31

Med pulsen från centrum alldeles runt hörnet är Kopparbergsvägen ett bra alternativ för dig som vill ha nära till utbudet av aktiviteter, shopping och service som finns i city.
Lägenheterna är välplanerade utan trösklar och med väl tilltagna dörrar. Gemensamhetslokal och övernattningsrum finns i fastigheten.

 Skultuna, Aluminiumvägen 1

Här finns lugnet och närheten till naturen bara en bit utanför Västerås men ändå med livsmedelsbutik, vårdcentral och lokaltrafik runt hörnet.
Lägenheterna är väl anpassade för dig som kräver större rörelseutrymme med breda dörrar, inga trösklar och stort kök. Gemensamhetslokal finns i anslutning till fastigheten.

Lillåudden, Fyrtornsgatan 8A och B

Vårt nyaste Lätt att Leva-hus finns på Lillåudden med en fantastisk utsikt och närhet till Mälaren.
Lägenheterna är ljusa och välplanerade, utan trösklar och med väl tilltagna dörrar. Utrustning som modern spisvakt och centraldammsugare gör livet enklare.
Huset har två trapphus med totalt 28 lägenheter. Garage och förråd finns i markplan. Här finns både gemensamhetslokal och övernattningsrum som de boende kan använda.