Kvartersvärdar

Kvartersvärden är den som ansvarar för utveckling och skötsel av ditt bostadsområde. Ett 50-tal kvartersvärdar jobbar dagligen med att se till att våra bostadsområden är välskötta och skapar goda relationer till våra hyresgäster. Information om vem som är dina kvartersvärdar hittar du i trapphuset. Där sätter hon eller han också upp viktig information genom anslaget "Kvartersvärden informerar", så ta för vana att dagligen titta efter det i ditt trapphus.

Där för dig

Kvartersvärdarna har blivit populära och oumbärliga för våra hyresgäster. De finns nära, alltid till hands när det behövs ett handtag eller ett gott råd. Den viktigaste uppgiften för kvartersvärden är att utveckla bostadsområdet i en positiv riktning, se till att hyresgästerna får den service de behöver och att de trivs och känner sig trygga.

Ta kontakt för hjälp

Gör en felanmälan här på hemsidan eller i appen "Mina sidor". Du kan också komma förbi områdeskontoret om du behöver hjälp. Svårare än så är det inte att få avloppet fixat eller packningen bytt, två av de vanligaste problemen. Även om kvartersvärdarna är något av tusenkonstnärer så har de specialister till sin hjälp vid större reparationer, elektriska installationer och liknande.

 Välkommen att kontakta oss