Om Mimer

Entreprenör installerar köksfläkt
  •  
  •  
 

Om oss

Mimer är en av Stockholm-Mälarregionens största bostadsföretag med ett brett utbud av hyreslägenheter i Västerås - totalt 11 300 bostäder. Här bor 22 000 västeråsare. En bra dag börjar hemma, brukar vi säga.

Lär dig mer om oss
 
 

Kunddialog

För att Mimer ska bli bättre vill vi veta vad våra kunder tycker om oss. Varje år delar vi ut en enkät som sen utgör underlag till vår verksamhetsplanering. Vi vill, och ska, bli Sveriges bästa bostadsföretag.

Kunddialog – för ett bättre företag
 
 

Organisation

Mimer ägs till hundra procent av Västerås stad och har en styrelse som är politiskt sammansatt. Våra fastigheter och kvartersvärdar är indelade i sex olika områden - där våra hyresgäster bor.

Det här är vår organisation
 
 
 

Jobba hos oss

Vill du vara med och jobba för ett bättre Västerås? Vill du göra skillnad för dina medmänniskor och för dina kollegor? Är du omtänksam, engagerad och gärna tänker i nya banor? Sök till Mimer!

Bli vår nya medarbetare
 
 

Välkommen till Jobbpunkt Mimer

Jobbpunkt Mimer är ett jobb- och matchningscentrum i Västerås, där vi hjälper arbetsgivare att hitta rätt kompetens och arbetssökande att hitta jobb. 7 av 10 deltagare går vidare till jobb, skola eller startar eget.

Läs mer på Jobbpunkt Mimer
 
 

Leverantörsportalen

Leverantörsportalen är för alla våra entreprenörer. Här kan du hämta arbetsorder, gå vår entreprenörsutbildning och läsa om LOU. Det är även här vi lägger ut våra anbudsannonser.

För dig som är entreprenör