Boinfo

Hyresrättens fördelar

Att bo i hyresrätt är bekvämt och enkelt - tänk vad skönt att ha en kvartersvärd på nära håll som hjälper dig när något strular. Läs mer här om de många fördelarna med hyresrätten.

Flera fördelar...
Gröna Mimer

Odla med grannarna! Gröna Mimer är projektet där hyresgästerna får sina gårdar att blomma. Vill du påverka din utemiljö? Var med du också!

Läs mer om Gröna Mimer
  •  
  •  
  •  
 

Bo hos Mimer

Här kan du läsa om fördelarna med hyresrätt och allt som rör hemmet - om att betala hyran, om tvättstugan, störningar, brandsäkerhet, bredband och mycket mer.

Läs mer om att bo hos Mimer
 
 

Gröna Mimer

Vill du vara med och göra omgivningen i ditt bostadsområde grön och vacker och samtidigt lära känna flera av dina grannar? Var med i Gröna Mimer! Då kan du få din gård att blomma.

Läs mer om Gröna Mimer!
 
 

Erbjudanden med Mimerkortet

Mimerkortet ger dig bra rabatter på en mängd företag och föreningar i Västerås. Håll utkik så du inte missar ett bra erbjudande!

Mer om Mimerkortets fördelar
 
 

Hushållsnära tjänster

Du vet väl att du till rabatterade priser kan anlita städ-, flytt- och datorhjälp när du bor hos Mimer? Ta tillfället i akt och få dina fönster skinande rena eller datorn installerad.

Hushållsnära tjänster till bättre priser
 

Hyreskontraktet

Här hittar du allt som rör ditt kontrakthos Mimer - byten, överlåtelser, rättigheter & skyldigheter som hyresgäst och mycket annat.

Mer om hyreskontraktet